Tack till alla som röstat på oss!

Även om det inte gick hela vägen in i Europaparlamentet den här gången så är varje röst viktig på vägen framåt, för Sverige behöver en trovärdig äkta borgerlighet.

Så nu följer vi den slutgiltiga rösträkningen på Valmyndighetens sida för Medborgerlig Samlings valresultat, som ska vara färdigräknat på onsdag, eftersom valresultatet även under 4 % har stor betydelse för oss som ideellt parti.

Vid 1 % får nämligen Medborgerlig Samling sina omkostnader för tryckta valsedlar återbetalda av Valmyndigheten retroaktivt i år, vilket är bort emot 200 000 kronor. Dessutom kommer Valmyndigheten att ta kostnaden för tryck och distribution för Medborgerlig Samlings valsedlar de kommande två EU-valen 2029 och 2034.

I år har vi betalat valsedlarna ur egen ficka och därefter distribuerat efter bästa förmåga till de över 6 000 förtids- och vallokaler som finns över hela vårt land. Vi har omöjligen kunnat nå alla vallokaler. Så kan vi lägga den tiden och pengarna på valkampanjande istället vid EU-valen 2029 och 2034 så har din röst bidragit till stor hjälp för Medborgerlig Samlings valframgångar framgent.

Som sagt, varje röst räknas. Tack för din!

Tack till alla som röstat på oss!

Kommande evenemang