Medborgerlig Samlings partiledare, Ilan Sadé, kommenterar hur identitetspolitiken förgiftar samhället:

Det tjafsas mycket i sociala medier just nu om att ljushyade män som tänder på och/eller kilar stadigt med kvinnor skulle vara ytterst privilegierade i Sverige. Detta med anledning av ett citat från statsradions dagliga sommarpredikan (läs SR:s sommarprat), som verkar ha fått sitt eget liv.

Identitetspolitik och självömkande offermentalitet är ett förbannat gift. Syftet verkar vara att motarbeta skicklighet, demoralisera de strävsamma och bryta sönder samhället. Kön- och rasvänstern är helt besatt av folks färg, form och födelseort. Somliga sägs vara förövare i kraft av detta, andra offer. Detta är ett bra recept för att alla till slut ska bli besatta av sådana egenskaper, för att häftiga motreaktioner ska uppstå och samhället brytas sönder. Grattis.

Det finns absolut ingen anledning att tolerera detta mer.

Självupptagna primadonnor som har noll förståelse för vad människan är för en varelse och att meritokrati är ett tillstånd som man måste kämpa för, hela tiden, har fått alldeles för mycket pengar och utrymme. Det behövs en stark motreaktion. Vi har en värdekamp att ta.

Vi behöver sätta skicklighet främst. Det bästa vi kan göra är att röka ut allt humbug och alla söndringsidéer ur stat och kommun. Systematiskt. Målinriktat. Från Medborgerlig Samlings sida kommer vi att titta närmare på detta för att kunna lägga en detaljerad plan för vad som behöver göras.

Det här är som ett virus. Ibland undrar jag om kineserna även har gett upphov till detta, för att Väst ska förfalla. Men för att lite ledigt travestera vad en kinesisk ledare en gång sa: Det spelar ingen roll vilken jävla färg det är på katten, så länge den fångar möss.

Dags att ta värdekampen

Kommande evenemang