På lördag 2 april genomför Medborgerlig Samling sin valupptakt i Uppsala. Vi bjuder härmed in alla journalister från TV, radio, tidningar och övriga media att bevaka valupptakten på plats. Ca 150 deltagare från hela landet kommer att träffas från lunchtid på lördagen och lägga upp planerna inför höstens val. Detaljer om anmälan finns längst ned i detta pressmeddelande.

Medborgerlig Samling är enligt flera mätningar Sveriges nionde största parti. Sedan valet 2018 har partiet representation i tre kommuner. Inför höstens val är siktet inställt på både riksdagen, regionerna och ett stort antal kommuner över hela landet.

– Vi märker ett enormt intresse för vår rakryggade borgerliga politik. Tyvärr har vi fått rätt inom nästan alla tunga politikområden, där de gamla partierna nu försöker hantera ett antal självförvållade kriser. Det behövs en ny generation politiker som företräder medborgarna och som själva har arbetat ute i verkligheten, säger Ilan Sadé, partiledare för Medborgerlig Samling.

Under lördagens valupptakt kommer kampanjansvariga att presentera planerna för årets valkampanj. Dessutom blir det anföranden av politiska kandidater från olika delar av landet.

Valupptakten genomförs på Arenahotellet, Tennisvägen i Uppsala med start 2 april kl 13.00. Journalister som önskar delta anmäler sig genom att maila press@medborgerligsamling.se senast 2 april kl 10.00.

Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti som arbetar för medborgarnas bästa – en gräsrotsrörelse för ett återupprättat samhällskontrakt och en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

MED har sedan valet 2018 representation i tre kommunfullmäktige; Laholm, Höör och Torsås. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik.

www.medborgerligsamling.se

Presskontakt

Ilan Sadé, Partiordförande, ilan.sade@medborgerligsamling.se, 070-7878344

Mikael Flink, Pressansvarig, mikael.flink@medborgerligsamling.se, 070-7701221

Inbjudan till pressen att delta vid MED:s valupptakt i Uppsala den 2 april

Kommande evenemang